Heleen Witte
Mario heeft mij geholpen mijn kennis van Frans enorm te verbeteren. Soms ben ik verbaasd over mijzelf omdat ik nu zeer goed uitdrukken in het Frans terwijl ik daarvoor mij zelf amper kon verstaanbaar maken. Dank je!

 

Gary Montgomery
Your business program, the flexibility with scheduling, the teachers and directors are very easygoing. The location is perfect, the prices are excellent compared to other schools.
Patricia Groen
Ik heb genoten van de cursus. Het was elke moeite waard. Je hebt me niet alleen Spaans geleerd maar ook veel over de cultuur. Nu begrijp ik mijn zakenpartner goed en heb ik al veel kunnen bereiken.
Thomas Groeneveld
Ik dank de docenten en overige medewerkers van Het Europees Taalinstituut voor hun proffesionaliteit en de vriendelijkheid. Ze hebben mij perfect begrepen en goed geadviseerd toen het er op aankwam in welk niveau de werknemers konden instappen. Ze hebben me  heel goed geadviseerd en begrepen mij meteen.

 

Anthony de Klein
Een onvergetelijke ervaring. Ik wil Mario bedanken voor zijn positieve sprit, zijn verbazingwekkende lessen en zijn grote proffesionailteit. Ik ga zijn lessen missen